söndag 29 mars 2009

Simskola

Isak i luften. Från bana 2. Eller rättare sagt från pall 2. Tjusigt värre.


Plutten

Glad Viktor. Utelek är bäst!


fredag 27 mars 2009

Fredagstrött

Ännu en vecka lider mot sitt slut. Men ikväll börjar helgen. Inte så dumt! Det är fredagsmys med barnen som gäller.
Gosh, snart påsk. Man kisar alltmer mot solen som lyser starkare och värmer mer och mer. Ljuvligt, ljuvligt.

fredag 20 mars 2009

Imorgon bär det av...

..till Ullared! Har skrivit färdigt inköpslistan och lilla väskan är packad. För ca 1 vecka sedan var det Melodifestivalen. Barnen orkade vara uppe så länge så att de hann se färdigt alla artisterna innan det var dags för röstning. Då orkade de inte längre. Isak sa med sömnig röst "mamma, jag hoppas att Måns Silverröv vinner". Givetvis menade Isak Måns Zelmerlöv. Hoho, jag skrattade gott....Ett skratt förlänger livet.

lördag 7 mars 2009

Ett prinsesskalas

10 prinsessor och 2 riddare härjade här idag. Elin är nöjd och belåten med sitt kalas men tyckte att hon inte hann med alla sina gäster. Viktor tyckte det hela var toppen för alla skrattade så fort han gjorde något tokigt, som att lägga korven i saftglaset eller kleta ketchup i örat. Isak var under tiden iväg på annat kalas hos en kompis. Ett 7-årskalas. Stora barn jöh.
Jag har njutit av långpromenad i småregnigt vår (vår?)väder. Luften skvallrar om annan årstid på gång. Härligt härligt. Imorgon är det släkten som kommer. Undrar om de blir lika glada för korv och pommes och pannkakstårta som barnen blev idag?

torsdag 5 mars 2009

Nya utmaningar väntar

I höst väntar något för mig helt nytt. Något annorlunda och obeprövat. Ska onekligen bli spännande och krävande. Lär få lära känna en ny sida av mig själv. Men det är några månader kvar......

måndag 2 mars 2009

Plusögd

Aningens trött. Helgen kom och gick. Viktor har varit jättesjuk. Fick åka till sjukhuset med honom i lördags. Han hade 40.7 i temp och var som en kamin. Idag är han bättre men fortfarande märkbart påverkad. Medicin igen. Blää. Själv är jag "bara" trött. Smått plusögd. Går väl över.